El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Ferrari

No sabria dir perquè, però igual que soc del Barça i no de l’Espanyol, partidari de Mick Doohan i no d’Àlex Crivillé i donava suport a Ben Johnson en comptes de Carl Lewis, quan es parla de fórmula 1, vaig amb Ferrari. Tant se val que el pilot sigui ara Michael Schumacher, o fossin abans Nigel Mansell, Alain Prost, Gilles Villeneuve o Niki Lauda. Per tant, és clar que desitjo que Schumacher guanyi el títol mundial d’aquest any per davant de Jacques Villeneuve. Cap pilot de Ferrari no guanya el títol des del 1979 i ja toca. La polèmica sanció a Villeneuve al GP del Japó ha fet dir a alguns que a la federació internacional li interessa que guanyi Ferrari. Està clar que un Ferrari campió -no importa amb quin pilot al volant- ven molt més que qualsevol altre pilot i qualsevol altre vehicle. Ni que el pilot sigui el fill del llegendari Gilles Villeneuve i el vehicle un Williams, el millor monoplaça dels darrers anys. La fórmula 1 necessita un Ferrari campió, però no s’ha de despreciar que el fill d’un dels mites de l’automobilisme obtingui allò que el pare no va poder aconseguir.
(Article publicat a El Punt el 18 d’octubre del 1997)