El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

El gran dia

El primer partit del segle d’aquesta temporada es juga aquesta nit al Santiago Bernabeu. Per si algú encara no ho sabia, el Real Madrid rep el FC Barcelona i, encara que tot just és la novena jornada de la lliga de futbol, el partit es presenta clau pel futur del campionat. Aquí cadascú hi pot afegir els adjectius que vulgui. A favor, o en contra. No es quedarà curt. Avui, quan comenci el partit, tots els culers recolzaran el seu equip i Louis Van Gaal. Avui no importa jugar bé o no. Avui només val guanyar. Avui qui digui que el fet més important és jugar bé encara que es perdi, és que no és d’aquest planeta. Avui és un d’aquells dies on tots els culers, i també els madridistes, és clar, signarien guanyar de penal injust al darrer segon, però guanyar. Alguns, fins i tot, prefereixen guanyar així, ja que fa més mal al rival. En condicions normals, si el Barça guanyés avui, Van Gaal aconseguiria un important període de tranquil•litat. No és el cas. Dimecres, el Barça rep el Dinamo de Kíev en un partit que pot ser el final de l’aventura europea del Barça 1997-98. No hi ha aturador
(Article publicat a El Punt l’1 de novembre del 1997)