El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

L’Elefant Blau

El grup de socis del Barça l’Elefant Blau, que vol presentar una moció de censura contra Josep Lluís Núñez, té tot el dret del món a fer-ho. Això d’entrada. Ara bé, fer aquest pas quatre mesos després d’haver-se celebrat unes eleccions no té gaire lògica. Alguns dels més destacats opositors a Núñez ja han dit que no donaran suport a la moció, que és una eina que es preveu per a moments de crisi, d’emergència. El FC Barcelona no està passant cap crisi institucional. No és un caos. Com deia Evarist Murtra, Núñez no és un president caòtic, només és dolent. Aquesta moció és només per buscar notorietat. Fa quatre mesos hi va haver eleccions. Llavors era el moment de fer front al president del Barça i derrotar-lo. Si no va poder ser, el que cal fer és assumir la derrota i esperar la pròxima ocasió. Ben mirat, tampoc no és estrany que passi tot això justament ara. L’equip és líder, està recuperant els lesionats i el nivell de joc, i té tres partits molt difícils fins a final d’any. És el destí de Can Barça. Ara que semblava que tornava la tranquil·litat, ja torna a estar esvalotat el galliner.
(Article publicat a El Punt el 13 de desembre del 1997)