El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Imatges

Si hi ha un programa de futbol a la televisió que s’ha guanyat un prestigi és El día después, del Canal Plus. Per això, dilluns passat era important veure com analitzaven les jugades del Barça-Atlético. No pas pel fet que la seva decisió sigui com les taules de la llei, sinó per això, pel prestigi, i perquè el fan a Madrid. A més l’exàrbitre Ramos Marco no és gens ni mica sospitós de ser barcelonista. Doncs bé, com molts ja sabíem des del mateix dia del partit, les imatges van tornar a demostrar que, de robatori, res de res. Per mi, però, el prestigi del programa va baixar una mica. Per què? Doncs perquè van preguntar als espectadors si el partit havia estat un robatori. La gent va anar trucant durant l’emissió i al final van mostrar unes imatges amb les quals no hi ha cap dubte. L’enquesta ja estava feta, però, i el resultat, evident i esperat, va ser que l’àrbitre havia robat el partit a l’Atlético de Madrid. Res estrany. Dies després, el diari As, que és del mateix grup periodístic que Canal Plus, encara deia que les imatges demostraven que l’àrbitre s’havia equivocat. Pitjor per ells!
(Article publicat a El Punt el 27 de desembre del 1997)