El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Més futbol

Més d’un i més de dos deuen pensar, tot il·lusionats, que si el Barça ja ha anat dues vegades a la plaça de Sant Jaume, el futbol deu estar a punt d’acabar-se per aquesta temporada. El 17 de maig, es tanca la paradeta a la lliga espanyola i el 20 de maig, el dia de la séptima, a les competicions europees. Doncs si ja s’acaba, què és aquella llista de 22 jugadors on n’hi ha vuit del Barça? Mira que hi ha gent despistada! Doncs que arriba el mundial. Com cada quatre anys des del 1950. Ja no recorden el dels Estats Units del 1994, o el d’Itàlia del 1990, per no parlar de l’inoblidable mundial que es va fer a Espanya el 1982? Sí home sí, aquell del Naranjito. Hi ha traumes que no se superen mai. Doncs ara és el torn del mundial de França. 64 partits en 33 dies, entre el 10 de juny i el 12 de juliol. Hores i hores de futbol per televisió. Jo només aviso per donar temps als crítics habituals a buscar arguments més originals dels que acostumen a utilitzar mundial darrere mundial. Com més futbol hi hagi a la tele, menys teleescombraries faran. O el futbol també és teleescombraries?
(Article publicat a El Punt el 9 de maig del 1998)