El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Torna Koeman

Ronald Koeman torna al Barça. L’home del gol del minut 111 a Wembley tornarà a vestir de blaugrana, encara que aquesta vegada fora del terreny de joc. Un holandès més, però aquest no és com els que van arribar durant la temporada que està acabant. Aquest és de casa. Koeman serà de gran ajuda per a Van Gaal per fer-li entendre on s’ha ficat, si és que encara no ho ha après durant aquesta dura temporada del doblet. Koeman li podrà explicar que quan ell va fitxar pel Barça, se’l va considerar un caprici de Cruyff i es va dir que era una barbaritat pagar mil milions per un defensa. També li podrà explicar que es va dir que només servia per xutar penals i picar faltes i que, durant mesos, es deia que Koeman era una vaca holandesa, fent referència a la poca mobilitat que tenia respecte d’altres defenses més tradicionals. Després, Koeman va connectar amb l’afició, especialment quan va fer el gol més històric del Barça, i ara és un dels déus de l’olimp blaugrana. Ara bé, que vingui realment a treballar, no a ser només un paraigua per protegir Núñez i Van Gaal.
(Article publicat a El Punt el 23 de maig del 1998)