El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Informació?

El Barça és en plena pretemporada i TV3, una vegada més, ens ofereix en horari de prime time els seus apassionants partits. Els fan en diferit, amb comentaris en directe i fins i tot és divertit veure com juguen a futbol a ple sol quan al teu voltant tot és fosc i ben fosc. El primer partit va tenir una audiència de més de mig milió de persones, més que les que van veure la primera etapa dels Pirineus del Tour. On és el problema? Televisió de Catalunya amaga informació. Els dos primers partits -dimarts i dijous- es van jugar a les set i 2/4 de vuit, respectivament. Per tant, quan es va fer el Tot l’esport al Canal 33 i el Telenotícies a TV3 els partits estaven en joc i se’n va obviar el resultat. És més, al Canal 33 s’anava dient que Van Gaal faria jugar aquest o aquell altre home quan el partit ja s’estava disputant. Els partits del Barça, ni que siguin les patxangues d’aquests dies, tenen un interès informatiu o només són un espectacle? Per TV3 deuen ser espectacle, i prou, i igual que passa amb les pel·lícules i el teatre, no se n’ha d’explicar el final -el resultat-. Deu ser això.
(Article publicat a El Punt el 25 de juliol del 1998)