El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

La porteria

A Madrid estan indignats amb la UEFA perquè no aixeca el partit de tancament del Santiago Bernabeu i els de la séptima hauran de jugar contra l’Inter de Ronaldo a Sevilla. Per si algú ho ha oblidat, aquesta sanció és pel show de la porteria de la temporada passada. A Madrid li diuen de tot a la UEFA perquè no fa cas del clamor popular madrileny i no aixeca el càstig a un equip que, a més de ser el que té més copes d’Europa, també és un dels més sancionats de la història de les competicions europees. A Madrid es pensen que a Europa les coses es fan com en el futbol espanyol, on les sancions es compleixen a la carta, en el partit que més convé. A Madrid només els falta negar que la famosa porteria va caure i que va ser per culpa dels brètols dels seus aficionats. Sort que tot el món ho va veure per televisió i s’han de rendir a la evidència. La caiguda de la porteria del Bernabeu és com l’entrada de Tejero al Congrés el 23-F. Si no hi haguessin imatges de televisió en què es veu tot, encara hi hauria algú que negaria que hagués passat realment.
(Article publicat a El Punt el 5 de setembre del 1998)