El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Cruyff

He admirat, admiro i admiraré sempre Johan Cruyff pel que ha representat i ha fet pel futbol en general i el Barça en particular. Cruyff és soci i pot dir el que vulgui. Ho va fer l’altre dia i em sembla perfecte. Jo no sóc soci, només aficionat, i també hi puc dir la meva. Només uns quants noms i unes quantes dades. Recorden que el triomf a la final de copa del 1990 va salvar el coll a Cruyff, que va estar en una situació semblant a la de Van Gaal ara? El Dream Team va estar a punt de no néixer. Recorden Danny Muller -el xicot d’una de les filles de Cruyff-, que va jugar al Barça B? Recorden Lucendo? Per cert, l’inclourà Cruyff entre els jugadors que aniran al seu homenatge? I Romerito? I Lineker jugant d’extrem? I Manolo Hierro, José Mari, Eskurza, Quique Estebaranz, Lopetegui, Ekelund, Christiansen, Vucevic, Witschge, Korneiev, Kodro, Prosinecki? No havíem quedat que Cruyff va destruir el Dream Team fent fora Zubizarreta, Begiristain, Eusebio i no sé quants més? Tothom té les seves misèries, i el mestre també en va tenir. Només ho volia recordar.
(Article publicat a El Punt el 14 de novembre del 1998)