El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Estranyes tries

De les mil i una tries de millors esportistes, entrenadors i esdeveniments de l’any que es fan per aquestes dates m’ha cridat l’atenció una que va considerar Víctor Fernández, l’entrenador del Celta, com el millor tècnic del 1998. És veritat que el Celta està fent bon futbol dintre del desolador panorama de la mal anomenada Lliga de les Estrelles, però estem parlant dels quatre darrers mesos de l’any. Haig de pensar que els seguidors del Tenerife, en què Fernández va començar la temporada 97-98, i del qual va ser acomiadat, no deuen pas compartir el fet que Fernández va ser el millor tècnic del 1998. En tot cas, l’exemple serveix per demostrar que, a l’hora de fer resums, les coses més properes són les més valorades. Si Corretja hagués guanyat el Masters el mes de gener en lloc del novembre, hauria rebut els mateixos reconeixements que està rebent ara? Com pot ser que la crisi actual del Barça quasi faci oblidar el doblet de fa uns mesos? Com pot ser més valorat Rafa Pascual -líder d’una selecció de voleibol que és vuitena en un mundial- que Manel Estiarte, que porta el seu equip a un títol mundial?
(Article publicat a El Punt el 2 de gener del 1999)