El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Més Van Gaal

Que Louis van Gaal no és una persona simpàtica ho sap tothom. Que l’holandès es marca unes normes i les segueix a tort i a dret, també ho sap tothom. Igual que també sap tothom que el tècnic del Barça és hiperprofessional i que quan treballa, treballa. Amb aquestes premisses, abordar Van Gaal quan està atent a l’escalfament del seu equip just abans de l’inici d’un partit és tenir tots els números per sortir rebotat. Doncs això és el que va fer un component del nou programa d’Andreu Buenfuente. L’objectiu, segons van dir, recollir una salutació de l’entrenador, igual que d’altres famosos, per al seu programa. El resultat, una nova imatge d’un Van Gaal malcarat. Permeteu-me que dubti de l’objectiu oficial i que pensi que el que es buscava era el resultat aconseguit. Dubto, entre d’altres coses, perquè no he vist cap altre famós saludant el nou programa. Per tant, penso que només es tractava de treure un Van Gaal emprenyat. Tenen tot el dret a fer-ho, però que ho diguin: vam anar al Camp Nou a fer emprenyar Van Gaal i aquest és el resultat. Ni té cap mèrit ni fa riure.
(Article publicat a El Punt el 17 d’abril del 1999)