El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Profetes

Si TV3 necessita alguna vegada algú amb qualitats de profeta, que no el vagi a buscar al departament d’esports. I si hi va, que no agafi els dos periodistes que aquests dies retransmeten els partits del Barça a Holanda. Perquè cada vegada que obren la boca per fer una previsió, passa tot el contrari. Primer partit, 1-7, amb un onze diferent a cada part i amb parcials de 0-5 i 1-2. Comença el segon i com que l’equip que juga de sortida és el que va fer l’1-2 en el primer partit, ràpid pronòstic: «Haurem d’esperar a la segona part a veure espectacle.» Resultat, 10 gols entre els minuts 14 i 43 i 0-10 al descans. A la segona part, 0-2. Total, 0-12. Tercer partit. «L’equip d’avui té més categoria que els dos primers rivals. Avui no veurem una golejada com la del darrer dia.» Resultat, 0-5 al descans i 2-12 al final. Per a més desgràcia dels pronosticadors, com que els partits els fan en diferit, només que hagis escoltat alguna emissora de ràdio ja saps el resultat i en el moment que fan l’encertat pronòstic -gravat en temps real, és clar- pots començar a riure a l’acte, sense haver d’esperar al final del partit
(Article publicat a El Punt el 31 de juliol del 1999)