El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Mans

Fa unes setmanes, Sergi va evitar un gol del Madrid amb la mà. L’àrbitre no ho va veure -era Díaz Vega, segur que no ho va veure-. Al Madrid i a Madrid es van escandalitzar. Robatori, favoritisme arbitral, etc. Des de llavors, Roberto Carlos ha fet una cosa semblant dues vegades en la Lliga de Campions sense que els àrbitres tampoc no hagin assenyalat res. I què diuen al Madrid i a Madrid? Fan broma i destaquen que Roberto Carlos és el millor porter que té el Madrid. Roberto Carlos, a fer el pallasso no hi ha qui el guanyi, es deixa retratar vestit de porter i tot plegat és una anècdota simpàtica. Que es foti l’Olympiakos! Que ingenu, direu. T’estranya, tot això? No m’estranya però m’indigna. A Barcelona ningú va vestir Sergi de porter i tothom va reconèixer que era penal -Gaspart sempre és l’excepció- i que Sergi hauria d’haver estat expulsat. A Madrid no. Tocar la pilota amb les mans tornarà a ser penal quan ho faci un rival. Lorenzo Sanz va tenir la barra de dir que si l’àrbitre no havia xiulat és que no havia passat res. Com al Camp Nou, eh noi?
(Article publicat a El Punt el 30 d’octubre del 1999)