El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Directius

Tant se val si els directius del Barça han signat o no una carta posant a disposició del president els seus càrrecs. Tant se val si el que va passar a la junta directiva del Barça significa, d’acord als estatuts del club, que s’han de convocar eleccions. Tant se val. El FC Barcelona no es mereix tot això. No es mereix tenir un president i uns directius que semblen de tot menys persones del nostre temps. Les seves actituds i comportaments són més propis dels temps del vassallatge, de les corts imperials o de les més recents dictadures europees. Tots plegats no tenen vergonya. I el soci? El soci també en té la culpa. És ell qui vota, o no vota i el resultat és el mateix, la candidatura on hi ha tots aquests personatges. I l’oposició? Quina? No ha aconseguit mai res contra Núñez. Perdó, de vegades l’ha fet bo i tot. Perquè no pleguen tots d’una vegada i que ho provin uns altres. Que seran iguals que els que hi han ara? Potser, però cal provar qualsevol cosa. Diuen que han estat Robson, Van Gaal o els estrangers els que han difuminat l’esperit blaugrana. Segur? S’ha mirat bé els directius?
(Article publicat a El Punt el 13 de novembre del 1999)