El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

I l’espectacle?

És evident que l’àrbitre del partit d’ahir a Berlín no podia suspendre el matx pel fet que la boira impedís que el joc es veiés bé per la televisió. Però també és evident que el futbol professional és un espectacle i el que ahir es va veure per televisió podia ser moltes coses, però no un espectacle. Tant se val si va ser perquè les càmeres estaven massa lluny. La boira en un camp de futbol és un fet probable i sembla mentida que no hi hagi una solució tècnica a un fet com el d’ahir. O potser hi és i a Berlín no la tenien? La Lliga de Campions mou milions. Per espectacle, audiència i publicitat. Ahir l’espectacle no es veia, l’audiència ja veurem on era i la publicitat, que paga, tampoc es va veure per enlloc.
(Article publicat a El Punt el 24 de novembre del 1999)