El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Prestigi?

El Real Madrid va ser l’únic equip de la lliga espanyola que juga en competicions europees que no va entrar ahir en el sorteig dels setzens de final de la copa. Per què, si el Barça, el València, el Celta, el Depor i el Mallorca també continuen disputant les competicions continentals? Doncs perquè els senyors de la capital han d’anar a jugar una competició de nova creació, el mundial de clubs, el mes de gener, al Brasil. Ahir només es va consumar el que es va aprovar el juliol passat. A més de l’exempció de la copa, s’hauran de canviar de data tres partits de lliga del Madrid. Al juliol quasi ningú va protestar. Ara tots veuen les orelles al llop. Que s’haguessin espavilat abans. El que no val és que vulguin vendre que el Madrid representa el futbol espanyol en el mundial aquest i que el seu possible èxit seria el del futbol espanyol. I què més! I els mil milions que podria arribar a guanyar al Brasil, que els repartirà entre el Betis, el Valladolid i el Mallorca, que són els equips perjudicats? Si es tracta d’una qüestió de glòria i prestigi, que el Madrid es quedi la glòria i els altres els milions.
(Article publicat a El Punt el 4 de desembre del 1999)