El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Preguntes amb resposta

Pregunta 1: Quina opinió li mereix que un jugador de futbol professional exigeixi al seu entrenador jugar en una posició determinada? Resposta 1: El jugador ha de fer el que mani l’entrenador. Pregunta 2: I si aquest jugador és del Barça? Resposta 2: Encara més, amb els calés que guanyen, que juguin i callin. Pregunta 3: I si aquest jugador és Rivaldo? Resposta 3: Pobre noi; aquest… d’en Van Gaal només el puteja. Per quina opció es decideix vostè? Em sembla que la majoria d’aficionats canviarien la resposta quan aparegués el nom de Rivaldo. El problema és que no s’hauria d’haver permès que l’evident problema d’ubicació de Rivaldo a l’equip arribés a aquests extrems
(Article publicat a El Punt el 22 de desembre del 1999)