El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Curts de gambals

No pot ser que hi hagi gent tan curta com alguns dels que ahir eren al gol de la porta de marató. Que no veuen que cremar banderes, trencar cadires i altres bestieses no serveix per a res? Que no veuen que era el que molta gent, aquí i més enllà de l’Ebre, esperaven veure? Una mica de seny. La majoria del públic va rebutjar l’actitud d’aquest grup, que són d’aquells que els agrada fer merder vagin on vagin: al futbol, a un concert o a passejar per la rambla. Les autoritats del país van marxar emprenyades, quasi amb la cua entre les cames, pensant amb quina cara han d’anar a reclamar un lloc en el món esportiu oficial per a Catalunya. I TV3 actuant com la TVE dels millors temps, amagant la major part dels incidents. Què ens volen fer creure, que si no es veu és que no ha passat?
(Article publicat a El Punt el 24 de desembre del 1999)