El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Paràsits

Si hi ha un esport en el qual la selecció catalana seria, avui mateix, una de les capdavanteres en el món, aquest és l’hoquei sobre patins. I de passada, la selecció espanyola, sense els catalans, perdria qualsevol possibilitat de lluitar pels títols. Justament aquella situació que tan molesta els que neguen el pa i la sal a les seleccions catalanes. Des del 1997, a totes les competicions on ha participat, la selecció espanyola ha estat formada únicament i exclusivament per jugadors catalans. Vuit dels deu homes que van formar la selecció espanyola en el darrer mundial de Reus estaran avui a Igualada, bé a la selecció catalana, bé a l’Igualada. En hoquei sobre patins, Espanya ha estat, sempre, un autèntic paràsit que ha viscut de Catalunya.
(Article publicat a El Punt el 2 de gener del 2000)