El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Ploramiques

Ja cansa que cada vegada que una selecció espanyola participa en un campionat d’Europa o del món o en uns Jocs Olímpics en marxi dient pestes dels arbitratges i de l’organització. El darrer cas, l’handbol. Abans va ser l’hoquei sobre patins -tot i jugar a casa-, el bàsquet, el futbol, l’hoquei sobre herba i el futbol de sala. Segurament els únics que no s’han queixat són els del rugbi, però, és clar, ells no aspiraven a res més que a participar. Els altres volien guanyar, com moltes altres seleccions, però només pot guanyar un. I la selecció espanyola no guanya perquè no li deixen fer-ho, evidentment, no perquè els altres siguin millors. Que s’ho facin mirar.
(Article publicat a El Punt el 5 de febrer del 2000)