El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Igualtat

En la lliga ACB, els vuit primers estan separats per cinc victòries. En la primera divisió de futbol, els sis primers estan separats per cinc punts. En el primer cas, flors i violes per la igualtat de la competició. En el segon, és senyal de pobresa. No ho dic jo. Ho he llegit aquests darrers dies. No confonem les coses? Això de la lliga de les estrelles de futbol és un invent de les televisions i els diaris esportius i el bon futbol no es veu per enlloc, però la qualitat del joc no té res a veure amb el fet que el líder hagi guanyat el 59% dels punts possibles encara que a Anglaterra el Manchester en tingui un 73%. Ja se sap que les dades són per a això, per manipular-les.
(Article publicat a El Punt el 19 de febrer del 2000)