El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Benítez

Benítez, el paraguaià de l’Espanyol, estarà un any de baixa per una entrada del seu compatriota i amic Ayala, de l’Atlético. Per una vegada, i sense que serveixi de precedent, ningú ha fet sang d’una acció que pot passar en qualsevol partit i que passa molt sovint. Perfecte. Ara bé, què s’hauria dit o escrit si l’autor de l’entrada no hagués estat Ayala, compatriota i amic del lesionat, sinó Bogarde, López, Patxi Ferreira, Iván Campo o algun altre dels destralers que hi ha a tots els equips? Coses molt diferents. Per cert, una altra vegada, que Ayala no esperi a abraçar Benítez després de veure, de reüll, que hi ha una càmera que els està gravant. Queda molt malament.
(Article publicat a El Punt el 26 de febrer del 2000)