El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Gris

No té res de racional. Fa dues setmanes el Barça va perdre 3-0 al Bernabeu. «Una banda», van arribar a posar en portada a Madrid. Des de llavors el Barça ha empalmat tres victòries, és als quarts de la lliga de campions i el Madrid ha rebut vuit gols del Bayern. Ara es fa mofa del Madrid a Barcelona. Avui torna la lliga i dimecres més lliga de campions. Si qui guanyava perd i qui perdia guanya, les portades, els comentaris i les bromes seran al revés. Manen els resultats, diran. Sí, fins i tot pels que reneguen del resultadisme, però de veritat cal que els resultats provoquin un parell de cataclismes per setmana? Hi ha més que blanc i negre. També hi ha el gris.
(Article publicat a El Punt l’11 de març del 2000)