El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Borsa

El Manchester United i el Lazio cotitzen a la borsa i els resultats que van tenir en els partits d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions van fer baixar les seves accions. En el cas del quadre italià, derrotat per 5-2 a València, fins a un 18 per cent. Alguna vegada s’ha especulat amb la possibilitat que el FC Barcelona entri a la borsa. Tenint en compte els canvis d’estat d’ànim de l’entorn segons un resultat, una lesió o un refredat, m’imagino com podrien arribar a oscil·lar els valors de les accions blaugrana. Ara compro, ara venc, ara filtro, ara no filtro, ara l’equip guanya, ara perd, ara es lesiona el crack, ara es recupera. Això sí que seria especular.
(Article publicat a El Punt el 8 d’abril del 2000)