El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Campions?

La primera cosa que demostra la presència del València i el Real Madrid en la final de la Lliga de Campions és que la UEFA hauria de fer via a canviar el nom de la competició. Que li torni a dir copa d’Europa o, si no vol tornar al passat, que li digui Lliga Europea. Però Lliga de Campions, no. Campions de què? Ni el València ni el Real Madrid van accedir a la competició en condició de campions de res -el títol de copa del València li donava accés a la UEFA-. Serà la primera vegada que el campió d’Europa no ha estat la temporada anterior campió de la seva lliga o el mateix campió de la copa d’Europa que revalida el títol. Que li canvïin el nom. I la música de fons
(Article publicat a El Punt el 13 de maig del 2000)