El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Enquestes

Només molt de tant en tant les enquestes electorals encerten els resultats d’unes eleccions. Però això no impedeix que se’n continuïn fent. A les eleccions del Barça no en falten i fan riure. A les polítiques, a totes sol guanyar el mateix i es discuteixen diferències de punt amunt o punt avall. A les del Barça, no. Gaspart en té una amb el 37 per cent per ell, un 18 per Bassat, i Castells i Llauradó com si no existissin. La de Bassat dóna un empat tècnic entre ell i Gaspart amb un 33 per cent. Castells i Llauradó continuen residuals. Algun expert en enquestes -que n’hi ha, no ho dubtin- pot explicar aquestes diferències sense fer servir la paraula manipulació?
(Article publicat a El Punt el 8 de juliol del 2000)