El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Pilota d’Or

Figo és un dels 50 candidats a guanyar la Pilota d’Or d’aquest any 2000. Un trofeu que premia el millor jugador de l’any i que pot rebre un jugador que ha canviat de club, com és el cas de Figo. Si guanya el portuguès serà pels mèrits que va fer com a jugador del Barcelona -de gener a juny-, pel que va fer a l’Eurocopa amb Portugal o pels tres darrers mesos jugant amb el Real Madrid? Per tot plegat. Però si guanya, segur que els madrilenys voldran tots els mèrits. Res de nou. Cruyff va guanyar el 1973 quan era del Barça pels mèrits fets amb l’Ajax i Ronaldo el 1997 quan vestia la samarreta de l’Inter de Milà després d’una gran temporada amb el Barça.
(Article publicat a El Punt el 18 de novembre del 2000)