El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

El rival

Finalment serà Lituània el rival de Catalunya en el tradicional partit amistós de Nadal. Un rival amb poc o gens d’interès esportiu, i menys per l’acte central del centenari de la federació catalana. No seria millor fer un partit contra la selecció del País Basc, que, tal com estan les coses, seria doblement interessant? Posats a fer homenatges a Ernest Lluch i a voler posar el seu nom a totes les coses possibles, què hi hauria de millor que un Catalunya-País Basc de futbol -una de les seves passions-. I per partida doble, anada i tornada. Un al Camp Nou i un a Anoeta. Seria una gran festa del futbol i de la solidaritat. I si no agrada als de Madrid, que es fotin.
(Article publicat a El Punt el 2 de desembre del 2000)