El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

I si no es guanya?

Sembla que hi ha gent que ha oblidat que el tennis és un esport i que en l’esport es pot guanyar i es pot perdre. L’equip espanyol té una oportunitat històrica i moltes possibilitats de guanyar la copa Davis, però també en té Austràlia, actual campió. No s’hauria d’oblidar. Els jugadors i tècnics han de pensar en positiu, no es pot sortir a competir pensant que es pot perdre, però l’entorn hauria d’anar amb compte. No es poden fer anuncis matussers i insultants com el de TVE amb John McEnroe en blanc i negre -els faria gràcia que en fessin un d’igual amb un espanyol de protagonista?- o titulars com el d’un diari esportiu madrileny l’altre dia: Mil millones de personas verán ganar la Davis a España. I si no es guanya? Segur que ja tenen les excuses preparades.
(Article publicat a El Punt el 8 de desembre del 2000)