El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

El fill

Jan Martín, el fill de Fernando Martín, va debutar dimecres amb la selecció espanyola de bàsquet júnior en un torneig a Grècia. Als diaris esportius de Madrid els va faltar temps per dedicar dues planes a l’esdeveniment, que van explicar amb tot detall. Bé, massa detall tampoc. Perquè per uns va fer sis punts i va agafar sis rebots i pels altres, va fer cinc punts i va agafar deu rebots. Per uns, el seu pare havia debutat amb la selecció júnior el 1980 fent 39 punts contra Holanda, i pels altres, va ser contra Portugal i va fer 26 punts. Tot per un noi de 16 anys a qui ja qualifiquen d’«el 10 de España» i a qui faran malbé si continuen amb tanta tonteria.
(Article publicat a El Punt el 30 de desembre del 2000)