El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

De la Rosa

L’equip Arrows li ha fet una mala jugada a Pere Martínez de la Rosa i l’ha fet fora per donar-li el lloc a un altre pilot. Una mala jugada i prou. En la Fórmula 1 s’aconsegueix un lloc per calés o per mèrits i un pilot ha de fer molts i molts mèrits per superar els calés d’un altre pitjor o igual que ell. De la Rosa va aconseguir un lloc a Arrows, que tenia un altre pilot, no ho oblidem, perquè una empresa va pagar i ara el perd pel mateix motiu. Tant injust va ser llavors com ara però és clar, ara el pilot és nostre i toca plorar. I el que hagi descobert ara que la Fórmula 1 és això, que desperti d’una vegada i que no vagi per la vida amb tanta innocència.
(Article publicat a El Punt el 3 de febrer del 2001)