El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Fitxatges

Un exdirectiu del Barça deia l’altre dia que el club estava pagant massa diners pels fitxatges que fa i que ell es veia capaç de fitxar tot un equip amb els diners destinats a Geovanni. I a on els faria jugar aquests jugadors? En el directiu FC? O encara no ha après que els preus dels jugadors es multipliquen quan és el Barça, el Real Madrid o el Milan qui vol fitxar. Toldo valia 5.000 milions. Ara que el Barça l’ha descartat, en val 3.000. Chus Pereda no ha denunciat res que no es conegués, que el futbol professional està ple de vividors -directius, intermediaris, entrenadors, jugadors, periodistes …-. Ell volia el seu tros de pastís i l’han fotut. I a més fa el màrtir.
(Article publicat a El Punt el 30 de juny del 2001)