El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Èpica o greuge

Carles Rexach no sap fer les coses. Més ben dit, ho fa tot a l’inrevés. Si en comptes de fer pena a les segones parts ho fes a les primeres, la victòria del Barça a Lió formaria part de l’èpica blaugrana en comptes del memorial de greuges. Perquè si el Lió hagués abassegat el Barça en els primers 25 minuts de partit en comptes de fer-ho en els darrers i hagués dominat per 2-0 en comptes de perdre per 0-2, abans de caure per 2-3, ara es destacaria el coratge blaugrana en comptes de la seva covardia. Dit d’una altra manera, quina lectura es faria del partit de dimecres si hagués estat la final de la copa d’Europa o una victòria al camp del Real Madrid?
(Article publicat a El Punt el 27 d’octubre del 2001)