El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Guardiola

El cas del positiu de Guardiola hauria de servir perquè reflexionéssim sobre les nostres reaccions quan han estat altres els acusats de dopatge. Guardiola és dels nostres i no es pot haver dopat. Si fos un dels altres segur que sí. I els coneguts d’un dels altres pensaran el mateix però justament a l’inrevés. Guardiola no s’ha dopat de manera conscient, però els complexos vitamínics que prenen ell i altres esportistes professionals i que poden ser la causa de la situació en què es troba també van provocar abans molts problemes als altres, als quals ni tan sols vam concedir el benefici del dubte i els vam penjar el cartell de culpables des del primer moment.
(Article publicat a El Punt el 24 de novembre del 2001)