El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Mercat

Abans de començar l’Espanya-Iugoslàvia de l’europeu d’handbol, els comentaristes de TVE ho veien tot fàcil. Nosaltres guanyem, Alemanya també i a semifinals. Fàcil perquè Iugoslàvia no s’hi jugava res. Al final del partit, després de la victòria dels iugoslaus i amb Espanya fora de la lluita per les medalles, la gran explicació dels comentaristes era que els jugadors iugoslaus s’hi havien fet tant, tot i no jugar-s’hi res, perquè el mercat espanyol està sempre obert a ells i van jugar com van jugar per vendre’s bé. Pensen tan poc que són incapaços de veure que les mateixes virtuts, i els mateixos defectes, que té el seu equip, també els poden tenir els altres.
(Article publicat a El Punt el 2 de febrer del 2002)