El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Ignorància

No es pot anar pel món demostrant la ignorància que ha demostrat el secretari d’estat per a l’Esport aquests darrers dies. Gómez Angulo va fer el ridícul el dia del positiu de Muehlegg dient que la substància trobada no estava a la llista del COI. Ahir deia que el que s’havia fet a Muehlegg no era una contraanàlisi, perquè l’havien fet al mateix lloc i amb el mateix mètode. I què volia, que fessin l’anàlisi amb una altra mostra de Muehlegg? Això sí que seria una anàlisi diferent i no una contraanàlisi que, com tothom menys Gómez Angulo sap, és analitzar una mostra anomenada B que s’ha agafat en el mateix moment que es feia el control. Pot ser molt divertida l’anunciada compareixença de Juan Antonio Gómez Angulo al Congrés dels Diputats.
(Article publicat a El 9 Esportiu el 27 de febrer del 2002)