El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Tot això de l’esport espectacle està molt mal organitzat. Uns dies tant i els altres tan poc. Els caps de setmana les televisions no donen l’abast davant la gran oferta que hi ha i la resta de dies, tret d’alguns partits de futbol o de bàsquet al vespre, res de res. I a més, tot es juga pràcticament en les mateixes franges horàries. Déu n’hi do els maldecaps que deuen tenir els programadors de les diferents cadenes per decidir què donen en directe i què en diferit –perquè encara que no ho sembli, hi ha molt de diferit a TV-. Amb el que ja no tenen problemes és a omplir el temps entre setmanes en les cadenes exclusivament esportives que es veuen per les plataformes digitals. Hi ha partits o competicions que si no els veus és perquè no vols, de tants cops que les repeteixen.
(Article publicat a El 9 Esportiu el 2 d’abril del 2002)