El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Que consti

No serveix de gaire res dir-ho, però si més no, que en quedi constància a les hemeroteques. A Tele 5 es van cansar de passar les imatges del porter del Panathinaikòs amb la bengala i del faisà passejant pel Camp Nou, però, almenys en l’informatiu del migdia, no van ensenyar el cop d’encenedor que es va emportar Effenberg. A Antena 3, sí que van passar les imatges de l’agressió al jugador del Bayern, però van dir que havia fet teatre quan el va tocar una pela de taronja. TVE, que va justificar el cop a Effenberg dient que abans havia provocat el públic. També van explicar que el cop de Raúl a Linke havia estat fortuït i que Bonano havia fet penal a Olisadebe. Exemplar.
(Article publicat a El Punt el 13 d’abril del 2002)