El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

El COI vol reformar el programa olímpic i s’acosta una dura batalla entre les diferents federacions internacionals, ja que ningú voldrà perdre el que té. Fa uns dies, l’associació de comitès olímpics va dir la seva en aquest tema i va proposar al COI que un dels elements a tenir més en compte fos la presència dels diferents esports a les cadenes internacionals de televisió. Deien que el 50 per cent de l’esport que es veia per televisió no estava en el programa dels jocs olímpics. Com si presència a la televisió fos sempre sinònim de la popularitat o la universalitat de cada esport i no de grans recursos destinats pels patrocinadors. Només cal veure alguns dels publireportatges disfressats d’informació que fan a Estadio 2 sempre, casualment, dels que molts considerem esports pijos.
(Article publicat a El 9 Esportiu el 28 de maig del 2002)