El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Animals

El mundial de futbol es disputa en uns països amb uns costums i unes maneres de fer molt diferents de les nostres però per a molts dels enviats especials de les televisions i ràdios això només serveix per explicar històries estúpides on, en el fons, ens vénen a dir: que idiotes que són aquests japonesos i coreans. Com en el cas del gos que els d’Antena 3 van salvar d’acabar a l’olla, el famós Camachín. Si a Corea es mengen els gossos, que se’ls mengin. I si no t’agrada, salven 10, 100 o 10.000 però no facis el numeret amb un. I si no, pensa què diries si en una competició que es fes a Espanya, un periodista de l’Índia salvés una vaca, que per ells és un animal sagrat.
(Article publicat a El Punt el 8  de juny del 2002)