El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Televisió de Catalunya té un greu problema amb les retransmissions de fórmula 1: el seu comentarista estrella, Francesc Rosés. No dubto pas dels seus coneixements i la seva experiència en la fórmula 1, però no sap com transmetre-ho als espectadors i fa que els millors moments de les curses siguin quan calla per deixar sentir-nos el soroll dels motors dels vehicles. No cal estar xerrant tota l’estona, no cal dir immediatament les causes de tot, no cal voler tenir sempre la raó per damunt dels companys de retransmissió, no cal justificar tot el que fa Pere Martínez de la Rosa pel sol fet de ser català. El que sí que li cal és donar un cop d’ull al diccionari perquè pugui veure que, a més de l’increïble amb el qual qualifica tot el que passa a les curses, hi ha més paraules.
(Article publicat a El 9 Esportiu el 9 de juliol del 2002)