El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Armstrong

Quan Lance Armstrong va guanyar el primer Tour, després de guanyar una altra lluita molt més important contra el càncer, va ser un heroi per a tots. Quan va guanyar el segon, es va començar a especular amb el dopatge i quan en va fer tres de seguits, per alguns es va convertir en el diable. Ara, com que amenaça els cinc tours seguits d’Indurain, alguns mitjans espanyols ens han venut totes les històries creïbles i increïbles sobre ell. Fins que la carretera ha posat cadascú al seu lloc. No importa gens que Armstrong guanyi més o menys tours que Indurain. O és que les victòries del navarrès van treure mèrit al que abans havien fet Anquetil, Merckx i Hinault?
(Article publicat a El Punt el 20 de juliol del 2002)