El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Clars i obscurs

El balanç de les retransmissions de TVE i Teledeporte del campionat d’Europa de natació és correcte. Les imatges servides per la televisió alemanya van estar al nivell de l’espectacle. Va destacar la ratlla blava que corria per la piscina i marcava la lluita del nedador contra el rècord mundial quan una plusmarca universal estava en perill. Sempre hi ha peròs, i en aquesta ocasió s’ha de lamentar que no es fessin les finals en directe per TVE els dies entre setmana. I per variar, també cal lamentar que els comentaristes ens vulguin vendre que els espanyols són els únics que s’entrenen, es preparen a consciència i són els millors estrategues. Que potser els dels altres països no ho fan, també? I si no és així, doncs per què no ho guanyen tot, els espanyols?
(Article publicat a El 9 Esportiu el 6 d’agost del 2002)