El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Saber plegar

Deixar de fer una activitat que t’agrada no és mai fàcil. I menys si és l’activitat a la qual has dedicat tota la vida. Però a tothom li arriba l’hora de dir adéu. És difícil plegar en el moment oportú. Segons quina activitat facis només uns quants veuran que la persona en qüestió ha perdut molt en relació amb el seu nivell habitual. En l’esport, en canvi, tothom s’adona que aquest futbolista, tennista, ciclista o atleta ja no és el que era, que s’arrossega pels camps o les pistes i fa que els records dels seus triomfs es barregin ara amb derrotes, de vegades, humiliants. Aquest any han anunciat que pleguen grans esportistes i n’hi ha que encara són a temps de fer-ho també.
(Article publicat a El Punt el 9 de novembre del 2002)