El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Gimnástica

Aquests dies es disputa a Hongria el mundial de gimnàstica artística. És un esport molt espectacular. Més encara seguit per TV, amb els primers plans i les repeticions alentides. A tota cosa sempre hi ha un però, i en aquest cas és l’angoixant espera que els i les gimnastes pateixen abans que els jutges no els donen la nota del seu exercici. Amb la TV en directe, aquesta espera es converteix en un espectacle inhumà i morbós, en el qual els esportistes no saben quina cara posar amb les càmeres a pocs centímetres de la seva cara. I si la nota final no és l’esperada… Aquelles sí que són llàgrimes de veritat i no les dels comiats mediàtics que es fan darrerament.
(Article publicat a El Punt el 23 de novembre del 2002)