El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Bàsquet blanc

Lolo Sainz és el nou director general esportiu del Real Madrid de bàsquet. La seva tasca, que els blancs de bàsquet siguin com els blancs de futbol. El que necessita: calés. Aquest és el primer gran fracàs de Florentino. En el futbol ha estat ell, amb diners frescos a la butxaca, el que ha fitxat Figo, Zidane i Ronaldo, i Valdano, el que llueix planificació i feina ben feta. En el bàsquet també s’hi han gastat molts calés, però les coses no han sortit com en el futbol. El problema que tenen és que, en bàsquet, no hi ha Figos, Zidanes i Ronaldos que puguin fitxar. Els que hi ha a Europa els té el Barça i els altres estan a l’NBA. A veure com se’n surten.
(Article publicat a El Punt el 4 de gener del 2003)