El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

No em fa cap gràcia que Madrid pugui organitzar uns jocs olímpics. Així de clar. Prefereixo que es disputin a Nova York, París, Londres, Roma, Ciutat del Cap o Rio de Janeiro. O qualsevol altra ciutat del món. No vull res de bo per a la capital d’una Espanya que tracta com tracta Catalunya, la seva llengua i la seva cultura. M’agrada més ser d’una tribu que no es renta que no d’un imperi on encara no s’han assabentat que fa molt temps que es va pondre el sol. Ja sé que legalment sóc espanyol, però també que ho sóc si us plau per força. I cada dia que passa, cada dia que veig i sento Aznar, Jiménez de Parga, Fernández Díaz, Piqué i tota aquesta patuleia tinc més ganes que passi alguna cosa que ens allunyi definitivament d’aquesta mena de gent. Menteixo. Sí que m’agradarien uns Jocs a Madrid, però uns Jocs en els quals, el dia de la inauguració, entre les delegacions del Canadà i les Illes Caiman hi desfilés l’equip d’una Catalunya independent, amb aquesta bandera que tant irrita -igual que a mi la seva- els que ara tenen deliris de grandesa olímpica.
(Article publicat a El 9 Esportiu el 23 de gener del 2003)