El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

No em vull fer pesat parlant massa sovint d’ells, però és que s’ho mereixen. I avui hi ha la segona part. Parlo dels comentaristes d’atletisme de TVE. Val la pena no perdre-se’ls. Ahir Conchi Montaner fa 6,78 en salt de llargada i criden als quatre vents que és la millor marca mundial de la temporada. Jo que ho sento, miro la plana web de la IAAF per confirmar-ho i hi trobo un 6,79 d’Inessa Kravets del 23 de febrer. No és veritat el que diuen. Una estona més tard, ells també han trobat aquesta marca. Arriba l’hora de les justificacions. Diuen que deu ser una marca que s’ha fet en les darreres hores -el 23 de febrer, nois!- a Ucraïna, ja que Kravets és ucraïnesa. Aquí no es pot escriure el to amb què es va dir aquesta darrera frase. S’hauria d’haver sentit. A mi em va fer la impressió que hi havia un cert to de menyspreu. És clar, és ucraïnesa i salta a casa seva. Saben d’on és Conchi Montaner? De València. Saben on es fa el campionat d’aquest cap de setmana? A València. I no hi ha res de dolent a fer marques a casa teva. Ni quan les fan els teus ni quan les fan els altres.
(Article publicat a El 9 Esportiu el 2 de març del 2003)