El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Els comentaristes de TVE estan tan acostumats a ser uns llepaculs dels equips de la lliga espanyola que juguen la lliga de campions, a dir que ho fan tot bé, que els àrbitres sempre els perjudiquen i no els ajuden mai, que dimarts en van deixar anar una de ben grossa tot just acabar el Deportivo-Manchester. Com que l’equip gallec havia estat eliminat i no li podien desitjar sort en els quarts de final o alguna cosa per l’estil, no se’ls va acudir res més que dir que esperaven tornar a veure el Dépor en la Champions de la propera temporada. Que quin problema hi ha? Doncs que a la lliga espanyola hi ha quatre llocs per a la Champions, i si estan dient que volen que un d’aquests llocs sigui per al Deportivo, també estan dient que un altre equip de la lliga espanyola no hi ha de ser. Els aficionats de tots els equips que lluiten amb el Dépor per ocupar un dels quatre primers llocs de la lliga espanyola no deurien pas somriure quan van sentir el que van dir els de TVE. Potser si fossin una mica menys llepaculs i una mica més professionals no farien cantades com aquesta.
(Article publicat a El 9 Esportiu el 20 de març del 2003)