El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

TVC la va encertar de ple amb la retransmissió del partit de la USAP de Perpinyà dels quarts de final de la copa d’Europa de rugbi. Tant se val l’audiència total del matx, entre catalans del nord i del sud, però segur que els que el van veure van gaudir de valent. El rugbi, ben realitzat, és un gran esport per a la televisió i en el partit de divendres passat, a més, hi va haver la lluita i l’angoixa, el patiment i l’emoció que ha de tenir tota competició esportiva. La USAP va guanyar, però d’una manera que segur que cap dels espectadors va poder estar tranquil·lament assegut al sofà durant els darrers minuts. Era igual que no coneguessin cap jugador. Va ser grandiós veure aquells 14 homes defensant una línia de quasi 70 metres d’amplada de 14 homes més -hi havia un expulsat per banda-, sense ser superats. I el públic? Semblava que s’hi jugaven la vida, en aquell partit. Uns i altres van deixar molt alt el seu esport. Lamentablement, no tenim gaires ocasions de disfrutar d’espectacles així. I menys amb equips amb qui et puguis, d’una o altra manera, identificar.
(Article publicat a El 9 Esportiu el 17 d’abril del 2003)